Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Bonarda "La Marchigianna", Catena Zapata, 2022


Στο ποτήρι έχει πορφυρό μεσαίου βάθους χρώμα, θολό κατά την εκχύλιση. Μύτη μεσαίας- έντασης που παραπέμπει σε βατόμουρο, μύρτιλλο και κεράσι. Βοτανικές νότες από θυμάρι και κέδρο, αλλά και φυτικές νύξεις από βιολέτα και μωβ ανθό. Αναφορές σε πιπέρι στην εξέλιξη. Στόμα μεσαίας έντασης όπου το φρούτο είναι ζουμερό και φρέσκο. Βύσσινο (βυσσινάδα) και μαγειρεμένα κεράσια στην παλέτα. Μέτριες και στρογγυλές τανίνες και ελαφρώς πικάντικος χαρακτήρας, ο οποίος δένει όμορφα με την κρεμώδη αίσθηση του. Φρουτώδης επίγευση μεσαίου μήκους. 86/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου