Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Château Haut-Beauséjour, 2009


Σκούρο μπορντό, ρουμπινί ανταύγειες.Υπέροχη μύτη από κόκκινα και μαύρα φρούτα αλλά και μυρωδικά και βότανα όπως δεντρολίβανο και μαύρο τσάι. Στρογγυλό στο στόμα φέρνει στο νου αιθέρια αρώματα μαύρων και κόκκινων μούρων, σταφίδας νοτισμένης σε κονιάκ, σοκολάτας, καπνού καθώς επίσης και γήινες νότες όπως βρεγμένο χώμα και μανιτάρι. Απαλό, ισορροπημένο, καταλήγει σε μια σχετικά μακρά επίγευση. 92+/100

1 σχόλιο: