Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Cerasuolo d'Abruzzo, Emidio Pepe, 2016


Χρώμα ημιδιαφανές ρουμπινί, γκρίζες ανταύγειες. Μεσαίας έντασης μύτη που παραπέμπει αρχικά σε δέρμα (πετσί), ρίζες και χώμα. Πεύκο κι ευκάλυπτος σε δεύτερο χρόνο. Το φρούτο επισημαίνεται σταδιακά με νότες από κόκκινο κεράσι, φραγκοστάφυλο και μούρο. Στόμα ανάλογης έντασης που αναδεικνύει περισσότερο το φρούτο. Νύξεις από καραμέλα και γλυκόριζα στο τελείωμα. Ελαφρύ σώμα, καλά ενσωματωμένες τανίνες, μεσαίου μήκους επίγευση. Θα ήθελε να ήταν ροζ. 87/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου