Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Οινοποιείο Δαλαμάρα, Νάουσα, 2016


Ανοιχτό ρουμπινί χρώμα. Μεσαίας έντασης μύτη όπου οι ζωικές νότες (πετσί, δέρμα) συνδιαλέγονται με το νοτισμένο ξύλο και το στικ βανίλιας. Δαφνόφυλλο και ελιά εμφανίζονται αμέσως μετά, ενώ το πιπέρι προσδίδει στο χαρακτήρα κάτι το πικάντικο. Καθαρό το φρούτο, εκδηλώνεται με νότες από βύσσινο και φραμπουάζ. Ανάλογης έντασης στόμα με την πικρή ελιά να επιμένει και με το κεράσι, το βύσσινο, το φραμπουάζ και την φρέσκια ντομάτα να εκφράζουν το φρούτο. Μεσαίου- όγκου σώμα, τανίνες που οσφρίζονται αίμα ή κάτι κοκκινιστό, μεσαίου μήκους επίγευση. 89/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου